Trauma individuală și colectivă – Workshop online cu Jutta ten Herkel și Ion Bucur

DATA

27-28 februarie 2021

 

DESFĂȘURARE

Online pe Zoom

TIP ACTIVITATE

Formare în terapia sistemică

NUMĂR DE LOCURI: 22

 

Formare in terapie sistemica si constelatii familiale

Unul dintre efectele pandemiei (pe lângă limitarea libertății de mișcare) este cel de reactivare a traumelor din trecut, atât cele personale, cât și cele colective. În această perioadă, nivelul nostru energetic, în general, a coborât, instalându-se astfel în noi frica și incertitudinea. Din această cauză, avem nevoie mai mult ca oricând să ne întâlnim unii cu ceilalți pentru a putea lucra aceste lucruri care ne țin ancorați în trecut și a ne putea deschide în fața a ceea ce ne atinge sau rezonează cu noi la nivel profund.

Intenția acestei prime întâlniri online (în afara de cea de a continua lucrul cu Jutta și cu restul grupului) este de a ne axa pe propria grija de sine – mai precis, de a reuși să ne ridicăm nivelul vibrațional și a ne întări sistemul imunitar, ca să nu cădem prada bolii COVID-19.

Acest workshop este recomandat tuturor persoanelor care:

 • vor sa cunoască terapia de grup sistemică
 • lucrează in mediul sănătății (ex: psihologii, medicii si terapeuții de orice fel)
 • fac formare în constelații familiale
 • vor sa își lărgească orizonturile spirituale prin intermediul constelațiilor

Cum se desfășoară:

 • Workshopul va avea loc online pe zoom 27 – 28 februarie 2021 între orele 11am si 5pm (cu o ora de pauza)
 • Facilitatori: Jutta teh Herkel și Ion Bucur.
 • Este necesară înscrierea prealabilă la workshop și achitarea contravalorii acestuia.
 • Persoanele înscrise vor primi un link și o parolă pentru a se putea participa la curs.
 • În cadrul workshopului se vor lucra constelații personale și exerciții terapeutice in grupuri mici.
Jutta ten Herkel

Jutta ten Herkel este psihoterapeut cu experiență în Gestalt, metode psihodinamice și alte tipuri de terapii umaniste. Are o experienta de psihoterapeut si facilitator de constelații familiale de peste 30 de ani. Jutta ten Herkel este unul dintre principalii colaboratori de la începutul carierei internaționale a lui Bert Hellinger. Vreme de aproape 15 ani a avut un contact foarte apropiat cu Bert Hellinger pentru a-i traduce in limba engleza unele din primele sale cărți. Amintim dintre acestea, lucrarea tradusa si in limba romana „Un val, un ocean”.

Din 1994 încoace, aceasta a integrat în munca sa perspectiva sistemică, incorporând astfel metodologia folosită în constelații în practica sa terapeutică. Jutta a contribuit substanțial la promovarea constelațiilor ca metoda terapeutica in Marea Britanie (la Centrul pentru Constelatii Sistemice), Italia, Romania, Mexic si Spania.

Ion Bucur sunt psiholog, doctor, psihoterapeut și consultant, organizez workshopuri de constelații sistemice, familie și organizaționale din 2008, în București și în alte orașe din țară. Am beneficiat de formari diverse in domeniul psihoterapiei clasice – in psihoterapie experiențială, analiza reichiana, hipnoza ericksoniană, terapii scurte colaborative, focalizate pe soluții și resurse, programare neuro-lingvistică. Am parcurs diverse alte stagii de pregătire în gestalt terapie, analiza tranzacţională, inteligenţă emoţională, terapie de familie adleriană, metoda ESPERE, somatoterapie etc. Toate aceste formări şi stagii de pregătire îşi găsesc cea mai profundă împlinire şi aplicarea în practica ca și facilitator de constelaţii familiale şi organizaţionale.

Ion Bucur - Constelatii

Accesul la workshop

 • Număr de locuri: 22 de persoane
 • Accesul se face pe bază de înscriere prealabilă prin completarea formularului in limita locurilor disponibile.
 • link formular aici
 • Informații la telefon: 0722 461 182  – Ion Bucur

Ar putea să te intereseze și…

Contact

12 + 5 =

Telefon:

0040 722 461 182

Email

ionbucur2003@yahoo.com

Address

București, Strada Alexandru Moruzi, nr.4A, et.1 apt.3 interfon 03

Intersectia cu Bulevardul Nerva Traian

Orar

Luni - Vineri: 10:00am - 4:00pm